Νέα

Picture?type=square Έργο οργάνωσης εκτέλεσης αποφάσεων και αναγκών. (4 σχόλια)

Προστέθηκε από τον baskin πριν από πάνω από 4 χρόνια

Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να δημιουργηθεί μία οργανωμένη δομή για την εκτέλεση και παρακολούθηση της προόδου των αποφάσεων που λαμβάνονται από τα όργανα του κόμματος (όποτε αυτό είναι αναγκαίο και εφικτό).

Το γενικό σκεπτικό είναι για κάθε απόφαση (ή ανάγκη) να δημιουργείται ένα θέμα (issue) στο οποίο θα μπορεί να οριστεί υπεύθυνος και χρόνος εκτέλεσης (και άλλες παράμετροι). Επίσης να μπορεί να γίνει συζήτηση σε κλειστό forum για τα διαδικαστικά, καθώς και χρήση όλων των modules του Κουμπάσου (π.χ. εσωτερικό wiki) για την υποστήριξη της διαδικασίας.

Για να μπορείτε να συμμετέχετε πλήρως στο έργο και να ενημερώνεστε με email αυτόματα από το σύστημα για κάθε "κίνηση" που εκτελείται, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο ειδικό εσωτερικό forum που έχει ανοιχθεί για αυτόν τον σκοπό καθώς και για παροχή βοήθειας και υποστήριξης για τις λειτουργίες του συστήματος.

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν ώστε το έργο να αποδώσει και πολλές που δεν έχουν καν ρυθμιστεί. Ξεκινάμε και προχωράμε σιγά σιγά, συζητώντας πως θα κάνουμε τις διαδικασίες διάφανες και αποδοτικές.

Μην ξεχνάτε ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η συμμετοχή.

(1-1/1)

Επίσης διαθέσιμο σε: Atom