Λειτουργίες #548

phplist Λίστες με ΜΜΕ

Προστέθηκε από τον Kompeiladas πριν από almost 3 years. Ενημερώθηκε πριν από almost 3 years.

Κατάσταση:ΝέοΕκκίνηση:08/11/2014
Προτεραιότητα:ΚανονικήΠροθεσμία:
Ανάθεση σε:-% επιτεύχθη:

10%

Κατηγορία:-

Περιγραφή

Έχουμε εγκατεστημένη την έκδοση του phplist (Thanks Γιάννη και ομάδα IT). Εκεί θα οργανώσουμε τα e-mails για τα ΜΜΕ σε κατηγορίες για την μαζική αποστολή Δελτίων Τύπου κτλ. από το ΠΕΙΡ.
Σε αυτό το έργο θα οργανώσουμε αυτές τις λίστες των e-mail σε διάφορες κατηγορίες ώστε να τις χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχουν ήδη 4 λίστες εκεί:
Lists
Blogs 72 Members
Foreign Press 136 Members
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 1208 Members
Mainstream Media 200 Members

Τις έχω κατεβάσει σε αρχεία τύπου ODS (Libre Calc) για εύκολη μαζική διαχείριση. Ως πρώτο task θα πρέπει να φτιάξουμε ένα todo για το πώς θα προχωρήσουμε.

Ιστορικό

#1 Ενημερώθηκε από τον Kompeiladas πριν από almost 3 years

  • % επιτεύχθη άλλαξε από 0 σε 10

Έβαλα τις λίστες από το phplist (από export) σε ένα google doc (Ods). Για να το δείτε θα πρέπει να μου δώσετε ένα email (να είναι gmail) για να σας το μοιράσω. Εκεί θα δουλέψουμε τις λίστες και μετά θα τις τοποθετήσω πίσω στο phplist (import).

Το 1ο βήμα είναι: Ιδέες για το πώς θα χωρίσουμε κατά αρχήν τις λίστες. Κάθε λίστα θα είναι για έναν σκοπό. Μετά θα χτίσουμε τις λίστες σύμφωνα με αυτόν τον χωρισμό.
Ρίξτε και τις δικές σας ιδέες εδώ.

Κάθε λίστα θα πρέπει να έχει μια αιτιολόγηση ύπαρξης και έναν σκοπό:
Πχ. Λίστα με τα Πειρατικά Κόμματα για την μαζική αποστολή mail από το ΠΕΙΡ προς αυτά ή ακόμα και για ένα ή κάποια συγκεκριμένα
Σκοπός για χρήση από τον IC και την ΔΕ

Σημείωση: Η κάθε εγγραφή (e-mail) στις λίστες μπορεί να ανήκει σε πολλές λίστες (ταυτόχρονα).

#2 Avatar?id=173&size=24 Ενημερώθηκε από τον kostasrose πριν από almost 3 years

Προτείνω να ακολουθήσουμε wave σύστημα.
Δηλαδή:
Πρέπει αρχικά να χωρίσουμε τα ΔΤ σε κατηγορίες. Ποια ενδιαφέρουν άμεσα τα ΜΜΕ της χώρας, ποια τα διεθνή και τέλος τα τοπικά - περιφερειακά.
Μετά πρέπει να χωρίσουμε τα MME σε κοινές κατηγορίες για blogs, ειδησεογραφικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά με κοινό παρονομαστή τις τρεις βασικές κατηγορίες ΔΤ.
Θα ανεβάζουμε ΔΤ που αφορούν άμεσα τη χώρα μας και είναι επίκαιρα και αρχών μόνο Σαββατοκύριακα που η ειδησεογραφία είναι ελλιπής και δεν έχουν θέματα. Προσοχή αν ένα ΔΤ μπορεί να περιμένει 1-2 εβδομάδες μπορούμε να περιμένουμε απο το να πέσουμε σε ένα ΣΚ με έντονη πολιτική και κυρίως οικονομική ειδησεογραφία και να το κάψουμε.
Δίνουμε πάντα ΔΤ με μια φωτογραφία ή γράφημα ή photo collage ΠΟΤΕ σκέτο κείμενο. Τέλος για αργότερα προτείνο να δίνουμε και ένα βιντεάκι 1-2 λεπτών όπου κάποιος πειρατής θα εξηγεί τύπου συνέντευξη τις θέσεις μας Περιληπτικά για το συγκεκριμένο ΔΤ

Επίσης διαθέσιμο σε: Atom PDF